Nejprodávanější tituly - prosinec 2008

Standa a dům hrůzy
Hororový příběh pro děti od známého dramatika a spisovatele. Jeho hlavním hrdinou chlapec Standa a jeho dva malí kamarádi.

Standa a dům hrůzy

224 Kč
Toulky minulostí světa 10
Desátý a zároveň poslední díl čtenářsky oblíbené řady Toulky minulostí světa se podrobně věnuje procesu vzniku evropských národních států, které mají už v 19. století hrát hlavní roli v evropských i světových dějinách.

Toulky minulostí světa 10

377 Kč
Toulky českou minulostí 11.
(1x)
Další díl oblíbeného průvodce po českých dějinách.

Toulky českou minulostí 11.

377 Kč
O princi Čekankovi
Originální pohádka známého českého autora vystavěná na klasickém schématu, protkaná velkou dávkou jazykové hravosti, vtipu a nonsensu. Knížka je plná slovních hříček a nečekaných zvratů, které z ní dělají jednu z nejvýraznějších současných pohádek.

O princi Čekankovi

199 Kč
Pravdivý příběh Plastic People
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
Další prevít? Jen to ne!
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
Tichým krokem kráčí strach
Čtyři hororové povídky anglicky píšících ženských autorek z 19. a první poloviny 20. století, spojené výskytem nadpřirozeného prvku.

Tichým krokem kráčí strach

223 Kč
Noční hlídka
(14x)
První díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky stejnojmennému filmu. Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.

Noční hlídka

253 Kč
Záhir
(17x)
Paulo Coelho ve svém novém románu zkoumá, co dnes znamená pro muže a ženu společný život a jak nerezignovat na riziko a dobrodružné hledání „osobního příběhu“.

Záhir

211 Kč
Zběsilost v srdci
(1x)
Drsný příběh Luly a Námořníka, jejichž láska je od začátku vystavena nepříznivým okolnostem a náhodám. Kniha byla zfilmována v roce 1990 režisérem Davidem Lynchem.

Zběsilost v srdci

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>