Nejprodávanější tituly - prosinec 2008

Střet civilizací
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.

Střet civilizací

448 Kč
Dusím se ve vlastní šťávě
(1x)
Autorčin poslední román, který vyšel v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal. Líčí život s druhým manželem Donem a dvěma pubertálními dcerami, který trávili na překrásném, ale obtížně dostupném ostrově Vashon.

Dusím se ve vlastní šťávě

236 Kč
Vesmír v kostce
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.

Vesmír v kostce

424 Kč
Nanečisto
(2x)
Další román úspěšného ruského spisovatele (např. Noční hlídka) je prošpikován svižnými dialogy a každodenními reáliemi ze současného ruského života.

Nanečisto

253 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.

Vejce a já

296 Kč
Alchymista - ilustrované vydání
(20x)
Speciální ilustrované vydání románu Alchymista – největšího brazilského bestselleru všech dob, který byl dosud přeložen do 34 jazyků a prodalo se ho na 10 milionů výtisků - vychází při příležitosti dvacátého výročí prvního vydání.

Alchymista - ilustrované vydání

338 Kč
Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.

Húrinovy děti

330 Kč
K moři
(9x)
Próza začínající autorky se značně vymyká kontextu současné české literatury. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její — dnes již klasické — próze K majáku. Autoka za knihu obdržela Cenu Jiřího Ortena 2008.
Ukázky

K moři

314 Kč
Kniha otázek
Pozoruhodné dílo francouzské beletrie čerpající ze židovské tradice.

Kniha otázek

251 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
Paulo Coelho přináší ve svém dalším románu fascinující a dramatickou zápletku, v níž čtenář odhalí dlouhou tradici, založenou na ženské síle a na lásce.
Ukázky

Čarodějka z Portobella

349 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>