Nejprodávanější tituly - prosinec 2008

Yeats je mrtev!
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.

Yeats je mrtev!

241 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání)
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Da Vinciho kód - cestovní deník
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.

Da Vinciho kód - cestovní deník

148 Kč
Veronika se rozhodla zemřít
(8x)
Příběh světoznámého brazilského autora o mladé Veronice, která až v sanatoriu pro duševně choré začne bojovat o svůj život.
Ukázky

Veronika se rozhodla zemřít

268 Kč
Brida
(13x)
Třetí román oblíbeného autora z roku 1990, ve kterém navazuje v jiné poloze na svůj proslavený román Alchymista. Brida je skutečný příběh jedné z nejmladších učitelek čarodějnické tradice.

Brida

211 Kč
Robert Fulghum
DVD obsahuje dvě díla- NEPOSEDNÉ NOHY (dokument z návštěvy Fulghuma v Čechách, jeho pohled na svět) a CO JSEM TO PROBOHA UDĚLAL? (záznam představení scénického čtení v brněnském Ha-Divadle za osobní účasti Fulghuma na motivy jeho knihy). Délka 95 min.

Robert Fulghum

178 Kč
Zlaté číslo
Autor se snaží prokázat, že existuje estetika založená na vědeckém základě. Své tvrzení, že zlatý řez je matematickým klíčem krásy, zdůrazňuje natolik, že mýtus o něm nastoluje s konečnou platností.

Zlaté číslo

415 Kč
Třicet dva chwanů
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.

Třicet dva chwanů

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>