Nejprodávanější tituly - prosinec 2008

Dvě věže (ilustrované vydání)
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
Jako řeka, jež plyne
(3x)
Kniha přináší sebrané fejetony, články a glosy oblíbeného autora z let 1998 až 2005. Spojuje v nich své zážitky z cest, příběhy a setkání s neobyčejnými lidmi se zamyšlením nad odvěkými problémy člověka.

Jako řeka, jež plyne

178 Kč
Edda
(3x)
Revidovaný překlad slavného středověkého rukopisu, obsahujícího nejstarší a nejvelkolepější germánské mytické a hrdinské písně.

Edda

500 Kč
Příběh čaje
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.

Příběh čaje

849 Kč
Agnes
(1x)
„Agnes je mrtvá. Zabil ji tento příběh.“ Těmito větami začíná novela Agnes (1998), dle kritiky jedno z nejzásadnějších děl německy psané literatury posledního desetiletí. Příběh lecléziovské jemnokresby o pomalém vánku bolesti milostného zapomnění.

Agnes

205 Kč
Dějiny české literatury 4. - 1945–1989
Čtvrtý díl rozsáhlého čtyřdílného kompendia, jež podává ucelený výklad o vývoji české literatury v období od konce druhé světové války do pádu komunistického režimu v roce 1989, se zabývá obdobím tzv. normalizace.

Dějiny české literatury 4. - 1945–1989

590 Kč
Dílo mlynářů a sekerníků v Čechách II
Druhý díl knihy přináší nové poznatky, zaměřené na potřeby majitelů mlýnů, památkářů a badatelů. Naši přední odborníci seznamují čtenáře s obnovou památek postavených mlynáři a sekerníky, se soupisy mlýnů a mlynářským slovníkem.

Dílo mlynářů a sekerníků v Čechách II

593 Kč
Ilegální vztahy
Próza ze současnosti. "Jsme generace odsouzená k frustraci z nekonečného množství možností. Naše rodiče drtilo, že se směli posunovat pouze jako vagónky na neperspektivní tovární vlečce. Naši generaci paradoxně deprimuje, že nás žádné koleje nesvírají"

Ilegální vztahy

176 Kč
I-ťing - kniha proměn
(5x)
Jedna z nejstarších knih lidského rodu, která významně ovlivňovala vývoj čínské civilizace a filozofie. Její původ se váže k počátkům dynastie Sia v 18. století př. n. l.

I-ťing - kniha proměn

425 Kč
Let čarodějnice
(2x)
Hlavní hrdina románu je obyčejný devětatřicetiletý Pražák. Jediné, co jej odlišuje od masy okolních bezejmenných, je, že hned v úvodu nedopatřením zabije jiného bezvýznamného občana.

Let čarodějnice

253 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>