Nejprodávanější e-knihy v roce 2012
povídky

Pravidla směšného chování - 20%
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
povídky
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
118 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka - 20%
(6x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky
Ukázky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

198 Kč
158 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 20%
(2x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky
Ukázky

O prospěšnosti alkoholismu

89 Kč
71 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Povídky - 20%
(5x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

199 Kč
159 Kč
Mrtvý holky - 20%
(3x)
Sbírka deseti povídek z let 2002 až 2006, obsahující vedle klasické Smrtečky nebo Bělorusky i méně známé a novější drobné texty Miloše Urbana. Ilustrované vydání s ilustracemi Pavla Růta.
povídky
Ukázky

Mrtvý holky

98 Kč
78 Kč
Škoda lásky - 20%
(1x)
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky
Ukázky

Škoda lásky

99 Kč
79 Kč
Zmizet - 20%
(8x)
Soubor tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet

199 Kč
159 Kč
Možná že odcházíme - 20%
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
119 Kč
Tam za velkou louží hejno supů krouží - 20%
(15x)
Kniha povídek patnáctileté autorky Agáty Kestřánkové je zasazena do prostředí Divokého západu. Můžete se těšit se na drsné pistolníky a zkušené lovce, stejně tak jako na vyděšené greenhorníky.
povídky
Ukázky

Tam za velkou louží hejno supů krouží

40 Kč
32 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>