Nejprodávanější tituly - leden 2015
společenské vědy

Duch a jsoucno - 11%
Předložená studie zkoumá Hegelovy výklady Aristotelovy psychologie a metafyziky ducha (nús), jež jsou rozvinuty v jeho přednáškách o dějinách filosofie.
společenské vědy

Duch a jsoucno

160 Kč
142 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
společenské vědy

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Místo času - 11%
První knižní titul odborných textů amerického kulturního antropologa a laureáta šestnácté Cena VIZE 97 pro rok 2014, který ji získal za své celoživotní dílo jako člověk vždy hájící svobodu slova a myšlení, propojenou s mravní zodpovědností.
společenské vědy

Místo času

140 Kč
124 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
společenské vědy
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Římský člověk a jeho svět - 11%
Svazek završující přehlídku lidských typů a sociálních rolí nejvýznamnějších kulturních epoch v dějinách lidstva představuje ve dvanácti kapitolách různé tváře lidí starověkého Říma, od politiků, právníků a vojevůdců po otroky či povstalce.
společenské vědy

Římský člověk a jeho svět

421 Kč
374 Kč
Sociální gerontologie - 11%
Publikace volně navazuje na monografii Sociální gerontologie – úvod do problematiky a přináší jak nové, tak navazující informace ze sociální gerontologie pro praktické lékaře, lékaře v dlouhodobé péči, ale i pro další zdravotnické pracovníky.
společenské vědy

Sociální gerontologie

359 Kč
319 Kč
Život, s.r.o. - 6%
Ve své knize autor zkoumá, jak se z korporací, původně abstraktní právní entity, stala skutečnost, která dominuje současnému životu. Korporativismus a jeho ideologie prostoupily všechny aspekty občanského života, obchodu i kultury.
společenské vědy
Ukázky

Život, s.r.o.

338 Kč
318 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
společenské vědy
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 11%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
společenské vědy

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

314 Kč
279 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 166 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>