Nejprodávanější Kniha - únor 2015
poezie

Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Noční tance
(2x)
Výbor básní Sylvie Plathové v dvojjazyčném vydání.
poezie

Noční tance

212 Kč
Nauč mě mluvit
Knížka je určena všem dětem, které sice ještě neumí číst a psát, ale už by chtěly být popředu před svými kamarády, než půjdou poprvé do školy.
poezie

Nauč mě mluvit

134 Kč
Šišatý švec a myšut
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
poezie

Šišatý švec a myšut

152 Kč
Shakespeare's Sonnets
(1x)
William Shakespeare wrote some of the greatest poetry in all world literature, in compact sonnets bursting with beautiful imagery and timeless insights about love, life, and human nature.
poezie

Shakespeare"s Sonnets

404 Kč
Slunce nešlo umýt
Tichý diagram bytí… Tento verš, obsažený v jedné z básní, jako by charakterizoval celou básnickou sbírku. Náznaky pocitů, míst, postav a dějů se zde střídají v obrazových skicách.
poezie

Slunce nešlo umýt

107 Kč
A pokálí psa APOKALI(Y)PSA
Geniální slovní hříčky s absolutními rýmy pro dospělé a s jejich cenzurou i pro děti. Texty básní jsou doplněny vtipnými ilustracemi známého karikaturisty Jana Hrubého.
poezie

A pokálí psa APOKALI(Y)PSA

131 Kč
Koncert samoty
(5x)
Maurice Blanchard (1890-1960) je dnes považován za jednoho z nejvýznamnějších francouzských básníků minulého století. Nestál o slávu, o literární ceny, zcela dobrovolně a úmyslně si zvolil místo na samém okraji literárního světa.
poezie
Ukázky

Koncert samoty

207 Kč
Na počátku bylo bahno
(1x)
Legenda o vzniku světa, v níž rezonují zapomenuté pověsti lidí, jejichž kultura se rozvíjela tam, kde v západní Eurasii les ustupuje křoví.
poezie

Na počátku bylo bahno

626 Kč
Od lásky k Lásce
Od lásky k lásce- téměř dvě stě básní ze setkání s Múzou, osmá lyrická sbírka bohumínské básnířky, podobající se předchozím, východní filozofií, setkáním a splynutím s přírodou, básně osvobozené mysli a svobodné duše.
poezie

Od lásky k Lásce

216 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 95 položek
1 2 3 .. 10 > >>