Nejprodávanější tituly - květen 2015
povídky

Konec světa
(1x)
Deset povídek, deset přesných popisů deseti situací, deset prožitků, které se odehrávají uprostřed magických 90. let.
povídky

Konec světa

253 Kč
Zmizet (brož.) - 25%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

239 Kč
179 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
povídky
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Na hraně

Povídky pojednávají o zlomových emocích lidských životů – o chvíli, kdy si dítě uvědomí, že jeho otec není superhrdina, o situacích, kdy známý svět přestane dávat smysl a začne se rozpadat.

povídky
Ukázky

Na hraně

168 Kč
Divoké karty I.
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
povídky
Ukázky

Divoké karty I.

358 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 10%
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

199 Kč
179 Kč
Spoušť
(5x)
Deset zdánlivě nesouvisejících příběhů obyvatel současných velkoměst a jejich předměstí.
povídky

Spoušť

242 Kč
Povídky
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
Křehké věci
Sbírka strašidelných, humorných i velice zvláštních povídek, které získaly prestižní ceny, i ty, které zatím vyšly jen v naprosto okrajových tiskovinách, na internetu nebo vůbec nikde. Jedna novela doplňuje knihu Američtí bohové.
povídky

Křehké věci

269 Kč
Dobře utajené housle
Knihu Dobře utajené housle napsal Miroslav Horníček v roce 1967 a načetl o čtyři roky později. Pro psaný i mluvený projev autora a interpreta v jedné osobě je typický, příznačný a propojující kultivovaný a ironický humor.
povídky
Ukázky

Dobře utajené housle

139 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 95 položek
1 2 3 .. 10 > >>