Nejprodávanější tituly - červenec 2015

Marta v roce vetřelce
(11x)
Kniha autorky bestselleru Zmizet je stylizovaná jako deník dospívající dívky, náhle vržené do dospělosti. Soukupová opět dokazuje, že síla jejího vypravěčství spočívá v nečekaném nasvícení existenciálních situací.
Ukázky

Marta v roce vetřelce

269 Kč
Mossad
Nedílnou součástí izraelských dějin byl a dodnes je nemilosrdný zákulisní boj izraelských tajných služeb. Právě ty izraelské si oprávněně vydobyly po celém světě reputaci obávaného a efektivního nástroje v boji proti teroristickým skupinám.
Ukázky

Mossad

288 Kč
Podivný ráj a jiné povídky
Podivný ráj obsahuje třiadvacet krátkých próz napsaných v letech 1953 a 1954, tedy stále v raném období Dickovy spisovatelské dráhy, kdy jeho první román teprve čekal na vydání a převážnou část jeho literární tvorby tvořily časopisecky publikované povídky.

Podivný ráj a jiné povídky

338 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
Sibiřská výchova
(8x)
Fascinující portrét podněsterské komunity Urků, jež byla ve třicátých letech minulého století násilně přesídlena do oblasti dnešního Moldavska, svými kořeny však dodnes tkví v sibiřském prostředí a tamním způsobu života. Autobiografický příběh.

Sibiřská výchova

314 Kč
Soustředění
(3x)
Skvělá, praktická a inspirativní kniha Leo Babauty, jehož krédem je životní minimalismus. Naučte se znovu něco, co jste kdysi uměli od přírody: soustředit se a žít.

Soustředění

224 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Superguru Bárta
(6x)
Kniha o zákulisí politiky a novinářského světa. Kniha investigativního novináře Jaroslava Kmenty odkrývá zákulisí kauzy neformálního šéfa politické strany Věcí veřejné.

Superguru Bárta

269 Kč
Svého psa nestřílejte
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.

Svého psa nestřílejte

297 Kč
Tajemství úspěchu
Statisíce lidí považují Tajemství úspěchu za studnici moudrosti a vědění, ze které je možné neustále čerpat. Říká se jí také „příručka pro prezidenty“.

Tajemství úspěchu

198 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>