Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2016

Cesta na jitřní
(1x)
Výběr z Čepových próz sleduje sice částečně autorův vlastní výbor povídek, který vyšel v roce 1944 s názvem Sestra úzkost, byl ale především veden subjektivně. Audio CD MP3

Cesta na jitřní

161 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.

Čarodějka z Portobella

269 Kč
Eldest
(3x)
Druhý díl tetralogie Odkaz Dračích jezdců.
Šíří se temnota, přichází beznaděj, vládne zlo...

Eldest

314 Kč
Inferno
(18x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo

Inferno

359 Kč
Máslem dolů
(8x)
V novele Máslem dolů se Petr Šabach tentokrát zamýšlí nad otázkou, proč vás nějaké vlezlé okolnosti stále nutí měnit plány a odkládat odpočinek, který byste tolik potřebovali, na dobu neurčitou. Čte Tomáš Hanák a Petr Šabach.

Máslem dolů

210 Kč
O Popelce
Filmová Popelka Libuše Šafránková vypráví pohádky.

O Popelce

226 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.

Pavučina lží

339 Kč
Proso
(1x)
První a jediné koncertní provedení slavných melodií odcizených z operetní fresky Járy Cimrmana.

Proso

316 Kč
Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.

Samota není osamění

251 Kč
Šíleně smutné povídky
(4x)
Když se vám chce brečet… můžete se utěšit poslechem třinácti citlivě vypointovaných povídek spisovatelky Terezy Boučkové, které ukážou, že v tom nejste sami a že i na chvíle, které vypadají tragicky, lze později nahlížet s pobaveným odstupem.

Šíleně smutné povídky

206 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 224 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 23 > >>