Nejprodávanější hudba - prosinec 2016

Říkadla a křikadla
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.

Říkadla a křikadla

179 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
Jananas
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.

Jananas

224 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Rabudeň, rabudeň
Na své album si Luboš Holý, majitel nezaměnitelného sametového hlasu, vybral písně, které jsou mu blízké a rád je zpívá. Tentokrát s doprovodem kapely Musica Folklorica.

Rabudeň, rabudeň

269 Kč
Artinodhás
Album kytaristy, harmonikáře a zpěváka Karla Vepřeka přináší patnáct písní s duchovním podtextem v jednoduché instrumentaci, s vlastními texty i zhudebněnými básněmi Bohuslava Reynka a Pavla Kolmačky.

Artinodhás

224 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.

Láska jako oliva

269 Kč
Reprezent
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.

Reprezent

269 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.

Tanec!

134 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>