Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2016

Malý kamarád
(1x)
Na Svátek matek je devítiletý Robin Cleve nalezen oběšený na stromě na zahradě před domem svých rodičů. O jedenáct let později se do pátrání nevyjasněné smrti, na vlastní pěst pouští chlapcova mladší sestra.

Malý kamarád

358 Kč
Máme za sebou sto let psychoterapie a svět je stále horší
Troufalá a rozhněvaná řada vášnivých rozhovorů a dopisů je sžíravým komentářem a kritikou nejen dnešní psychoterapie, ale také takřka všech významných aspektů současného života – sexuality, politiky, médií, životního prostředí i městského života.

Máme za sebou sto let psychoterapie a svět je stále horší

267 Kč
Medienwissenschaft

Antologie představí specifický teoretický směr uvažování o médiích, který značně problematizuje dosavadní historické a archeologické pojetí média a posouvá ho do odlišných teoretických a zejména filozofických kontextů.

Medienwissenschaft

356 Kč
Medvěd a liška
Hravá a milá knížka plná roztomile výstižných domácích rozhovorů, při kterých někdy létají blesky, pro všechny medvědy a lišky, nejen pro rodiče našich nynějších i teprve budoucích čtenářů.

Medvěd a liška

176 Kč
Měsíc dalekohledem -  Malý atlas měsíce pro každý dalekohled
Malý atlas Měsíce s dvojími mapami vhodnými pro všechny typy dalekohledů. Standardní i zrcadlově převrácené názorné mapy předního vynikajícího a mezinárodně uznávaného odborníka Ing. Rükla nám ukazují Měsíc tak, jak jej můžeme pozorovat dalekohledem.

Měsíc dalekohledem - Malý atlas měsíce pro každý dalekohled

270 Kč
Migrace
Kniha nabízí pohled na historický vývoj migrací spjatých především s evropským prostorem i na její proměnu v posledních dvaceti letech. Každá migrační kauza poloviny 20. století je specifická a relativně málo reflektuje ty předchozí.

Migrace

221 Kč
Most do budoucnosti
V šedesátých a sedmdesátých letech 20. století bylo kvůli povrchové těžbě uhlí zlikvidováno jedno z nejcennějších historických měst severních Čech. Náhradou za starý vznikl nový Most, který vzbuzoval veliká očekávání, ale nakonec stal symbolem úpadku

Most do budoucnosti

324 Kč
Můj průvodce angličtinou (1)
Můj průvodce angličtinou je kombinací výkladu, praktických cvičení, užitečných rad a odpovědí na řadu studenty často kladených otázek, která čtivou formou objasňuje základy cílového jazyka.
Ukázky

Můj průvodce angličtinou (1)

269 Kč
Na dlouhou trať
(1x)
Humorné verše s morbidním nádechem o tom, jak se polámané údy po srážce s tramvají rozutekly užívat si po světě, aby se po čase vrátily spolu se svou majitelkou do života.

Na dlouhou trať

59 Kč
Na onom světě se tomu budeme smát
Soubor fejetonů otištěných v Listech v letech 2005–2015. Původní texty ovšem autor doplňuje a rozvíjí Memorandech, v jakýchsi vysvětlivkách budoucím generacím, jež rozsahem někdy přesahují původní text.

Na onom světě se tomu budeme smát

440 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>