Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2016

Pražský hřbitov
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.

Pražský hřbitov

500 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Elon Musk
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.

Elon Musk

395 Kč
Nulté číslo
(13x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.

Nulté číslo

253 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Střet civilizací
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.

Střet civilizací

448 Kč
Zpívejte s námi
(1x)
Originální knížka a CD s vydatnou porcí 35 těch opravdu nejkrásnějších lidových písniček, které by měl každý znát. Více než 50 minut hudby nahrál Kühnův dětský sbor a jeho dětští sólisté společně s těmi nejlepšími muzikanty.
Ukázky

Zpívejte s námi

341 Kč
O lanýžích, šampaňském a jiných požitcích
K bohatství patří i útraty nedobrovolné, jako jsou právníci, tajné milenky či spropitné, a i o nich dovede Peter Mayle psát, jak je u něho ostatně zvykem, nadmíru zábavně.
Ukázky

O lanýžích, šampaňském a jiných požitcích

168 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>