Nejprodávanější knihy - říjen 2017

Objevujeme svět! Roční období - 11%
Poznávej roční období a pojmenuj vše, co během nich můžeš vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.

Objevujeme svět! Roční období

224 Kč
199 Kč
Obsahuji davy - 11%
(1x)
Přelomové, nádherně poučné a velmi zábavné pojednání o nejzásadnější revoluci v biologii od dob Darwina - pohled na svět „očima mikroba“, který odhaluje kouzelný a radikálně přestavěný obraz života na Zemi.

Obsahuji davy

359 Kč
319 Kč
Odstíny platónské uměřenosti - 11%
Cílem knihy je podat podrobný rozbor Platónova pojetí uměřenosti. Byl to právě Platón, kdo se jako první významným způsobem zasadil o vyhraněně filosofické uchopení tohoto pojmu, který se stal později klíčovým pro evropské pojetí morálky.

Odstíny platónské uměřenosti

122 Kč
109 Kč
Oko za oko / Measure for measure - 11%
Hra o zneužití moci, nezřízené vášni a odpuštění nahlíží do vévodského dvora, nevěstince i vězení ve zkorumpované Vídni. Shakespearova poslední, třináctá komedie nastoluje zásadní témata lidské existence a její humor zabíhá do grotesknosti a cynismu.

Oko za oko / Measure for measure

206 Kč
183 Kč
Otrok - 20%
(2x)
Život není dokonalý a každý zažíváme mnoho těžkých chvil. Možná i takový má být. Možná právě kvůli tomu máme prostředky, abychom těžkým momentům čelili: sílu, která nám pomáhá postavit se porážkám, možnost svobodně zareagovat na to, co se děje.

Otrok

198 Kč
158 Kč
Paříž - Zažijte - 11%
Průvodce pro zkušené cestovatele, novinka. Zažijte něco vzrušujícího v tomto městě romantických lásek, módy, intelektuálů a filozofů. Vychutnejte si nápaditou gastronomii, pěkné výhledy, relax pod širým nebem.

Paříž - Zažijte

260 Kč
231 Kč
Perština - konverzace - 11%
(1x)
První vydání této exotické příručky. Pomůže vám dorozumět se v běžných i nečekaných situacích, i když se v perštině vyznáte jen málo. Pro začátečníka je dost obtížné se v perském písmu orientovat, proto u všech vět uvádíme přepis výslovnosti.

Perština - konverzace

296 Kč
263 Kč
Photoshop a Lightroom - 11%
Většina knihy se po základním, stručném a přehledném úvodu do práce ve Photoshopu a Lightroomu věnuje práci s přednastaveními a akcemi. Autor vysvětluje a předvádí, jak s přednastaveními i akcemi pracovat, jak je vytvářet a modifikovat.

Photoshop a Lightroom

711 Kč
632 Kč
Pod bičem hákového kříže - 11%
Souhrnné, s právnickou střízlivostí psané vylíčení nacistických zločinů za druhé světové války.

Pod bičem hákového kříže

89 Kč
79 Kč
Pohádka o lovcích mamutů - 11%
Kniha vychází v řadě Dějiny pro nejmenší čtenáře. Lucie Seifertová vypráví příběh vtipnou obrázkovou formou s minimem textu. Kniha je určena dětem od 5 do 10 let.

Pohádka o lovcích mamutů

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100