Nejprodávanější tituly - říjen 2017
společenské vědy

Opuštěná společnost - 11%
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
231 Kč
Robot na konci tunelu - 11%
(10x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
společenské vědy
Ukázky

Robot na konci tunelu

269 Kč
239 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století - 11%
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
společenské vědy
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
199 Kč
Lidé a dějiny - 11%
(2x)
Tato kolektivní monografie volně navazuje na předchozí dvě úspěšné publikace editorů Kolaps a regenerace: cesty civilizací a kultur (Academia 2011) a Civilizace a dějiny: historie světa pohledem dvaceti českých vědců (Academia 2013).
společenské vědy

Lidé a dějiny

765 Kč
680 Kč
Miloš Zeman - příběh talentovaného pragmatika - 11%
Tento příběh v mnohém mění stereotypní představu, kterou má veřejnost o Miloši Zemanovi.
společenské vědy

Miloš Zeman - příběh talentovaného pragmatika

221 Kč
196 Kč
Žlutý baron - Skutečný plán Andreje Babiše: Zřídit stát jako firmu - 11%
(3x)
Kniha Žlutý baron vypráví příběh pátrání dvou novinářů Deníku Referendum, Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky, po odpovědi na otázku, jaké jsou skutečné úmysly Andreje Babiše v politice. Vzali vážně jeho politická hesla a začali je poměřovat s realitou.
společenské vědy

Žlutý baron - Skutečný plán Andreje Babiše: Zřídit stát jako firmu

90 Kč
80 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
společenské vědy
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Ivan M. Havel - 11%
Monografie se snaží čtenáři přiblížit život významného pokračovatele rodu, ale též vědce, intelektuála a autora, který se pohyboval v několika různých, zdánlivě nesourodých prostředích, na pomezí oficiální a neoficiální sféry.
společenské vědy

Ivan M. Havel

243 Kč
216 Kč
Možná přijde i diktátor - 11%
Internet nám měl přinést víc svobody, a zatím jí skoro nepozorovaně, krok za krokem ubývá. Návrat diktatury a "ruských pořádků", v nichž všechno je možné a nic není jisté, už není utopie, ale reálná hrozba. V politice se prosazují lháři a demagogové.
společenské vědy

Možná přijde i diktátor

89 Kč
79 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
společenské vědy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 250 položek
1 2 3 .. 25 > >>