Nejprodávanější e-knihy - říjen 2017

Kutnohorská pátračka na stopě - 20%
Kriminální případy, které se udály v obvodu kutnohorského krajského trestního soudu a svého času vzbuzovaly zájem široké veřejnosti, jsou zpracovány čtivou formou literatury faktu s uvedením reálií z historie četnictva.
Ukázky

Kutnohorská pátračka na stopě

109 Kč
87 Kč
Macocha - 20%
(5x)
Nejosobitější a nejosobnější text Petry Hůlové. Prakticky rezignuje na vyprávění příběhu a v mnoha ohledech překračuje četná tabu dosud v literatuře ctěná.
Ukázky

Macocha

166 Kč
133 Kč
Malá noční žranice
(2x)
Malá noční žranice se jako předchozí knihy odehrává v současném Brně a je s nimi volně propojena i některými postavami. Líčí osudy stárnoucího vdovce, který se nedokáže smířit s životní situací svých dětí.
Ukázky

Malá noční žranice

149 Kč
Matematika pro nematematické obory - 20%
Publikace je určená studentům vysokých škol zejména přírodovědného, technického a ekonomického zaměření a všem zájemcům o základy matematické analýzy a lineární algebry. Obsahuje řadu řešených matematických úloh a aplikací.
Ukázky

Matematika pro nematematické obory

280 Kč
224 Kč
Mladší sestra - díl 3. - 20%
Nedokončený román Watsonovi, jejž pod názvem Mladší sestra začala psát Jane Austenová a dokončila jej, její neteř Catherine Austenová Hubbacková. Třetí část románové trilogie.
Ukázky

Mladší sestra - díl 3.

149 Kč
119 Kč
Mluví Černý jelen - 20%
Na pozadí příběhu Černého jelena chtěl John G. Neihardt popsat tragický zápas severoamerických indiánů s neúprosně postupující mašinérií vyspělé civilizace bílých lidí.
Ukázky

Mluví Černý jelen

160 Kč
128 Kč
Moskevský proces - 20%
(1x)
Po úspěšném titulu A vítr se vrací přináší Volvox Globator další knihu významného ruského disidenta Vladimira Bukovského. Moskevské procesy dokumentují jeho neúspěšnou snahu o uspořádání „norimberského procesu“ nad komunismem v Moskvě.
Ukázky

Moskevský proces

499 Kč
399 Kč
Mozek a jeho duše - 20%
(1x)
Již čtvrté vydání čtenářsky úspěšné knihy z pera oblíbeného vědeckého esejisty MUDr. Františka Koukolíka pojednává o vztahu mozku a chování, který je jedním z klíčových směrů jak základního, tak užitého výzkumu.
Ukázky

Mozek a jeho duše

250 Kč
200 Kč
Nacistická okultní válka - 20%
Nacistickému myšlení dominovaly už od počátku magické a iracionální ideje. Hitler vstoupil do Německé dělnické strany, politické odnože společnosti Thule, která se prostřednictvím okultních praktik pokoušela „stvořit nového člověka".
Ukázky

Nacistická okultní válka

299 Kč
239 Kč
Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy - 20%
Kniha o pražských prostranstvích, dnešních náměstích v centru města.
Ukázky

Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>