Nejprodávanější e-knihy - říjen 2017

Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Jak jednoduše meditovat každý den - 20%
Meditační a tzv. mindfulness techniky dokážou komukoliv snadno a rychle pomoci. Řadu z nich můžete provádět kdykoliv a kdekoliv, jsou velmi jednoduché a příjemné. Stačí, když jim budete věnovat pouze pár minut denně.
Ukázky

Jak jednoduše meditovat každý den

186 Kč
149 Kč
Jak se zavírají tuneláři - 20%
(1x)
Bývalý policista a vyšetřovatel hospodářské kriminality Máte před sebou jedinečnou výpověď muže, bývalého vyšetřovatele hospodářské kriminality, mezi jehož případy patřila i veleslavná česká kauza Viktora Koženého.
Ukázky

Jak se zavírají tuneláři

149 Kč
119 Kč
Java 8 - 20%
Java 8 je druhým dílem populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic se totiž nesoustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí čtenáře doopravdy programovat.
Ukázky

Java 8

535 Kč
428 Kč
Ještě že nejsem kat
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
Jezdci elementů - Zkouška živlů - 20%
(1x)
říběh se odehrává v dračím světě, Wallidaru, jemuž vládnou Vládci živlů, čtyři mocní draci a stvořitelé světa. Každý z nich vládne jednomu elementu – vzduchu, vodě, zemi a ohni.
Ukázky

Jezdci elementů - Zkouška živlů

99 Kč
79 Kč
Kalibánova válka - 20%
(2x)
Druhá kniha ze série Expanze. Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu.
Ukázky

Kalibánova válka

199 Kč
159 Kč
Kopáč opálů - 20%
Povídková kniha Kopáč opálů čerpá především z několika let, která autor prožil v Austrálii, ale je také výpovědí o životním pocitu generace, jíž se s pádem totalitního režimu rázem otevřel celý svět.
Ukázky

Kopáč opálů

99 Kč
79 Kč
Král básník Václav II.
(6x)
Závěrečný díl tetralogie, kterou končí vyprávění o jedné z nejslavnějších epoch českých dějin, o době velkých přemyslovských králů, začíná bezvládím po smrti Přemysl II.
Ukázky

Král básník Václav II.

299 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>