Nejprodávanější e-knihy - listopad 2017

Hudba v televizní reklamě - 20%
Monografie prezentuje závěry výzkumu hudební složky reklam vysílaných v českých televizích. Všímá si hudebních rysů - používaných temp, hudebních nástrojů, zpívaných sloganů a podobně, i toho, jak může být hudba v reklamě vnímaná.
Ukázky

Hudba v televizní reklamě

69 Kč
55 Kč
Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči - 20%
Učebnice poskytuje základní poznatky o infekčních nemocech seřazených podle orgánových systémů, obsahuje jejich popis s cílem vytvořit konkrétní představu o jejich průběhu, léčbě a ošetřovatelské péči.
Ukázky

Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči

230 Kč
184 Kč
Investiční strategie pro třetí tisíciletí - 20%
Osvědčený plně zaktualizovaný investiční bestseller známého autora je určen laikům i profesionálům a poskytuje velmi čtivou formou základní praktické informace o investičním managementu.
Ukázky

Investiční strategie pro třetí tisíciletí

314 Kč
251 Kč
Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči - 20%
Tato kniha vám poradí jak ustát období středního věku, kdy se člověk ocitá ve složité a leckdy skoro neřešitelné životní situaci naplňování několika těžko slučitelných rolí - pracovat, vychovávat děti a zároveň pečovat o stárnoucí rodiče.
Ukázky

Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči

169 Kč
135 Kč
Jak je udělán Gogolův Plášť a jiné studie - 20%
Výbor představuje B. Ejchenbauma v rozmanitosti a šíři jeho záběru: od prací kritických, přes analýzy výstavby literárního textu, přesahy do komparatistiky až po práce literárněhistorického charakteru. Stranou nezůstávají ani texty autobiografického rázu.
Ukázky

Jak je udělán Gogolův Plášť a jiné studie

249 Kč
199 Kč
Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku - 20%
(1x)
Škube váš pes každou chvíli za vodítko, vleče vás na procházce za sebou směrem, kterým chce on, a nikoli vy? Z venčení je nepříjemná povinnost a pomyšlení na hezké vycházky přichází vniveč kvůli neustálému táhnutí? Pak byste si měli přečíst tuto knihu.
Ukázky

Jak naučit psa, aby netáhl na vodítku

254 Kč
203 Kč
Jak posílit svou odolnost a vnitřní sílu - 20%
Velmi čtivá a inspirující knížka je neocenitelným průvodcem pro každého, kdo se chce více rozvíjet a dosáhnout osobního úspěchu a spokojenosti.
Ukázky

Jak posílit svou odolnost a vnitřní sílu

253 Kč
202 Kč
Jak trénovat nemožného psa - 20%
V knize se dozvíte, jak váš pes myslí, co ho zajímá a co na něj zabírá.
Ukázky

Jak trénovat nemožného psa

179 Kč
143 Kč
Jak zabavit psa, aby se nenudil - 20%
Pes je skutečný génius v disciplíně zvané čenichání. Sami to určitě znáte, bez čenichu u země moc velkou vzdálenost většinou neujde. Proč tedy této jeho vášně nevyužít? V knížce najdete návody, jak psům zcela jednoduše připravit hry plné dobrodružství.
Ukázky

Jak zabavit psa, aby se nenudil

186 Kč
149 Kč
Jak zvládat depresi - 20%
Kniha se snaží poskytnou odborné rady jak lidem, kteří sami trpí depresí, tak těm, kteří stojí blízko někoho, kdo se do deprese propadá.
Ukázky

Jak zvládat depresi

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>