Nejprodávanější e-knihy - listopad 2017

Jedna duše, mnoho těl - 20%
Převratná práce dokazující, že člověk opravdu může nahlédnout do budoucnosti!
Ukázky

Jedna duše, mnoho těl

169 Kč
135 Kč
Jednooký král Václav I
(3x)
Druhá část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době Václavova dětství, kdy Přemysl I. Historický román.
Ukázky

Jednooký král Václav I

299 Kč
Jóga dechu vědomí - 20%
(2x)
Jóga dechu vědomí tvoří samostatnou část připravované knihy Jiří Krutina: Duchovní moc vědomí, ve které autor shrnuje své postřehy z praxe stezky Sebepoznání. Pojednání se zaměřuje na nedvojnou praxi dechu vědomí (pránájámu Srdce).
Ukázky

Jóga dechu vědomí

100 Kč
80 Kč
Kašpárek v rohlíku - 20%

Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. VELIKOST SOUBORU PDF JE 23 MB

Ukázky

Kašpárek v rohlíku

198 Kč
158 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Koho vypijou lišky
(2x)
Kniha Koho vypijou lišky čtenáře citlivě, a především svébytně vpravuje do nelehkého osudu jednoho děvčátka.
Ukázky

Koho vypijou lišky

149 Kč
Konec nylonového věku - 20%
Po únorovém puči se koná poslední ples Amerického ústavu, zlatá mládež ještě tančí a baví se, ale přichází doba, kdy jazz a angličtina nebude mít mezi uvědomělou mládeží místo.
Ukázky

Konec nylonového věku

129 Kč
103 Kč
Konstrukce šikmých střech - 20%
Střešní konstrukce jsou jednou z nejdůležitějších částí stavby. Proto tým autorů z brněnské Fakulty stavební připravil komplexní a přehlednou publikaci, která usnadní práci každému projektantovi.
Ukázky

Konstrukce šikmých střech

297 Kč
238 Kč
Křižník Thor - 20%
(1x)
Evropská unie se potácí na pokraji úpadku, zoufale postrádá suroviny, hlavně ropu, ale nemá dostatečné vojenské a námořní síly, aby zabezpečila obchodní trasy a prolomila nevyhlášenou blokádu.
Ukázky

Křižník Thor

239 Kč
191 Kč
Láskyplné povídky - 20%
Sedmnáct příběhů, které spojuje láska a vztahy mezi muži a ženami, rodiči a dětmi a občas i něco navíc. Jméno autorky je pseudonymem Daniely Kovářové, ministryně spravedlnosti ve vládě Jana Fischera.
Ukázky

Láskyplné povídky

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>