Nejprodávanější e-knihy - duben 2017

Vodní andělé
(3x)
Inspektorka Malin Forsová je hvězda policejního sboru. Paličatá, intuitivní, schopná a inteligentní. Posedlá. Neustále na útěku sama před sebou, neustále pohlcená prací.
Ukázky

Vodní andělé

189 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Selský baroko
(29x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

149 Kč
Hry Nemesis
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
Povídky podivných
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
Sprint

Sprint je jedinečný pětidenní proces řešení náročných problémů. Je praktickým průvodcem při hledání odpovědí na klíčové podnikatelské otázky. Je určen týmům jakékoli velikosti, od malých podnikatelů, startupů až po podniky ze žebříčku Fortune 100.

Ukázky

Sprint

269 Kč
K hranici
Román sestává ze tří částí. Každá má jiného protagonistu, každá je zasazena v jiném historickém údobí, a přece je leccos spojuje....
Ukázky

K hranici

198 Kč
Kritik
(12x)
Druhý díl kriminální série Akta Enzo.
Ukázky

Kritik

199 Kč
Černá labuť
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
Útěk
(12x)
Román o nenaplněných touhách a o rozhodující, ale často ošidné roli přátelství v našich životech.
Ukázky

Útěk

199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>