Nejprodávanější tituly - leden 2018

Červený trpaslík 2. - Lepší než život
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
České Vánoce Josefa Lady
Neopakovatelná atmosféra Vánoc dýchne na malé i velké čtenáře z nezaměnitelných Ladových obrázků a rovněž prozaických i básnických textů předního českého poety Michala Černíka. Jde o první vydání knihy.

České Vánoce Josefa Lady

260 Kč
Domácí krabičková dieta
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého.

Domácí krabičková dieta

213 Kč
Edita Farkaš*
Edita Farkaš s hvězdičkou je oproti původní románové verzi rozšířena o některé pasáže, které byly odstraněny při redakčních úpravách. Přestože jde o knihu podobnou, její vyznění je zcela jiné.

Edita Farkaš*

123 Kč
Chrochtík a Kvikalka
(3x)

Nadčasová a srozumitelná pohádka s poselstvím, ve které nechybí humor, napětí ani láska. Výpravné poetické ilustrace plné zvířátek jsou ozvláštněny komiksovými bublinami a podpořeny dynamickou grafickou úpravou.

Chrochtík a Kvikalka

296 Kč
Chvála pomalosti
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

Chvála pomalosti

253 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Matrix Energetics
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.

Matrix Energetics

324 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.

Maus

424 Kč
Moskva - Petušky
Slavná novela ruského spisovatele, která bývá nazývána "biblí ruských alkoholiků".

Moskva - Petušky

211 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100