Nejprodávanější tituly - leden 2018

1001 receptur cocktailů
Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i ostatním.
Ukázky

1001 receptur cocktailů

201 Kč
ABC hudební nauky
(1x)
Příručka přináší vedle všeobecné hudební nauky přehledně zpracovaný text z oblasti hudebních nástrojů, harmonie, kontrapunktu, akustiky a hudebních forem. Dále přináší souhrnné informace o dějinách hudby.

ABC hudební nauky

266 Kč
Album etud 1
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...

Album etud 1

143 Kč
Angličtina frázová slovesa
Výběr nejužívanějších anglických frázových sloves dle četnosti výskytu v živém jazyce.
Ukázky

Angličtina frázová slovesa

199 Kč
Anna
(1x)
V knize najdou čtenáři řadu opakujících se motivů ze Sofiina světa. Místo filosofie a dějin myšlení se román zajímá o přírodu a ekologii.

Anna

89 Kč
Cesta ke šťastnému dětství
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
České okamžiky
(2x)
V návaznosti na knihu České snění vychází další mimořádně čtivá kniha Pavla Kosatíka, představující klíčové okamžiky českých - politických i kulturních - dějin. Kniha poskytuje dobrý podklad k diskusím o Češích, češství a o českém národním charakteru.
Ukázky

České okamžiky

248 Kč
Ho’oponopono
Ho’oponopono je starý havajský rituál, jehož název v překladu znamená „vylepšit, vyčistit, napravit chybu“. Jde v něm o proces uvolňování a odpuštění. Základní myšlenkou je převzetí stoprocentní zodpovědnosti za vše, co se děje kolem nás i v nás.

Ho’oponopono

153 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Jak porozumět Mohamedovi a muslimům
(12x)
Tato kniha se spíš než na Mohamedovy činy soustředí na jejich důvody a odvažuje se pohlédnout do jádra příběhů o jednom z nejzáhadnějších a nejvlivnějších mužů dějin a odkrýt jeho tajemství.

Jak porozumět Mohamedovi a muslimům

225 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>