Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018

Hotýlek
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
Hry bez hranic
(6x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků. Vydělávat na pohodlný život vývojem návykových her a těžbou osobních dat možná není dvakrát morální, ale když to nebude dělat on, bude to přeci dělat někdo jiný, ne?
Ukázky

Hry bez hranic

159 Kč
My proti vám
(3x)
Román empaticky popisuje ničivé lidské vztahy na malém městě. Je to vyprávění o oddanosti, přátelství a lásce, která se nebojí čelit ničemu.
Ukázky

My proti vám

269 Kč
Ukradený syn
(10x)
Toto je biografický a investigativní příběh ženy, kterou „rozvinutý stát“ díky své aroganci téměř zničil.
Ukázky

Ukradený syn

171 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Bukač
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
Ukázky

Bukač

259 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
Tichý zabiják
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
Vyhnání Čechů z pohraničí v roce 1938
(2x)
Vzpomínky více než dvou set pamětníků na těžký rok 1938 nejsou jen suchým popisem tehdejších událostí - naopak barvitě a plasticky zachycují často velice hořké pocity těch, kteří byli tak krutě vyhnáni ze svých domovů.
Ukázky

Vyhnání Čechů z pohraničí v roce 1938

159 Kč
Lovec králíků
(8x)
Šestý díl série o komisaři Joonu Linnovi.
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým strhujícím příběhem o komisaři JoonuLinnovi.
Ukázky

Lovec králíků

249 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>