Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018

Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
Průmysl lži
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
Selfies
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
Ukázky

Selfies

229 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
Národní třída
(18x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
Ukázky

Národní třída

145 Kč
Anarchokapitalismus
(3x)
Anarchokapitalismus – souhrnná kniha rozebírající různé aspekty našeho života ve svobodné bezstátní společnosti. Snad všichni dnešní anarchokapitalisté byli původně přesvědčeni, že není možné, aby naše společnost fungovala bez státu.
Ukázky

Anarchokapitalismus

110 Kč
Běžkyně
(1x)
Pátý díl ze série čínských thrillerů. Vrcholový čínský plavec spáchá v předvečer olympiády sebevraždu — a Čína tak ztrácí naději na vítězství proti Americe.
Ukázky

Běžkyně

199 Kč
Dvě místa na slunci
Volné pokračování populárního debutu Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu.
Ukázky

Dvě místa na slunci

229 Kč
Macbeth
(3x)
Zločin a zrada sa vykúpia krvou.
Ukázky

Macbeth

269 Kč
Navrátilka
Krátký román pojednává o třináctileté holčičce, která je neočekávaně navrácena do své původní chudé rodiny jako poštovní balík bez jakéhokoliv vysvětlení či odůvodnění. Poznává nové rodiče, sestru a bratry a bojuje o své místo v cizí rodině.
Ukázky

Navrátilka

169 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>