Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018

Vánice
Vánice, stejně jako předchozí česky vydaná novela Den opričnika, nezapře autorovu zálibu ve fantazii a nadsázce, v absurdních motivech a vizionářství, vpletených do toku realistického vyprávění.
Ukázky

Vánice

149 Kč
Vědomá prostitutka
(3x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
Ukázky

Vědomá prostitutka

214 Kč
Viselec
Kolik Číňanů znáte jménem? Dva? Tři? Aj Wej-wej bude s velkou pravděpodobností jedním z nich. Rozhovor s tímto čínským umělcem přináší tato kniha.
Ukázky

Viselec

98 Kč
Zkušební testy z patologické fyziologie
Soubor testových otázek z patologické fyziologie je určen studentům oboru všeobecného lékařství.
Ukázky

Zkušební testy z patologické fyziologie

170 Kč
Zu
(1x)
Zu je učitelka klavíru. Bydlí v jedné z těch neobyčejných vil v ještě neobyčejnější bratislavské ulici jménem Palisády. Ta vila je celý její svět. Řekneme-li, že Palisády jsou ulice, pak se vystavujeme smrtelně nebezpečnému zjednodušení.
Ukázky

Zu

149 Kč
Žít jako Holík
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
Živlová magie
Zasvěcení do praktické magie podle posloupnosti živlů. Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly.
Ukázky

Živlová magie

80 Kč
Život bez táty
(1x)
Můj stav těžko popsat a přiblížit těm, kteří nikdy nezažili či neví, co vše dokáže mysl s vaším tělem. Je to jako se bavit o otázce nekonečnosti. Když se hovoří velmi dlouho a nikdo nezná odpověď, hodně lidí začne pociťovat známky frustrace.
Ukázky

Život bez táty

99 Kč
11 důvodů proč Hitler nevyhrál válku
Zkušený spisovatel a historik Václav Junek přichází s poměrně novým pohledem na dějiny druhé světové války ve shodě s celosvětovým trendem, který se nese v duchu hesla ,,co by se stalo, kdyby...“
Ukázky

11 důvodů proč Hitler nevyhrál válku

169 Kč
Abaddonova brána
(2x)
Třetí kniha ze série Expanze. Kniha získala cenu Locus v kategorii nejlepší science-fiction román roku 2013. Hlasovali čtenáři stejnojmenného amerického odborného časopisu.
Ukázky

Abaddonova brána

199 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>