Nejprodávanější tituly - listopad 2018
beletrie

Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
beletrie

Poslední aristokratka

260 Kč
Zpětný ráz
(2x)
Pátý díl kriminální série Akta Enzo.
beletrie

Zpětný ráz

296 Kč
Parabible
(4x)
Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází.
beletrie
Ukázky

Parabible

269 Kč
Tma
(6x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
beletrie
Ukázky

Tma

223 Kč
Nulorožec
(4x)
Detektivní román Nulorožecse sice odehrává v současnosti, složité a dobrodružné pátrání však zavede jeho hlavního protagonistu, komisaře Libora Lavaba, až do roku 1808, když objeví tajný deník Johanna Wolfganga von Goetha.
beletrie

Nulorožec

251 Kč
Kříďák
(6x)

Všichni máme tajemství. Před některými utíkáme, ale ona si nás najdou. A některé hry končí vždycky stejně… Mysteriózní thriller Kříďák je tu – a nedá se před ním utéct. Cítíte to v lese, ve škole i na hřišti, cítíte to v domech a v lunaparku.

beletrie

Kříďák

359 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
beletrie
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Transsibiřská odysea
9288 kilometrů. Tolik měří nejdelší železnice světa, transsibiřská magistrála. Na sklonku první světové války tuto legendární trať ovládli českoslovenští legionáři, kteří v Rusku bojovali za samostatné Československo a později proti bolševikům.
beletrie

Transsibiřská odysea

242 Kč
Díky za fíky
(1x)

Vždycky je lepší milovat než nechat se milovat. Volné pokračování úspěšné knihy Díky za každé nové ráno.

beletrie

Díky za fíky

269 Kč
Chyťte Žida!
(5x)
Tato knížka se stala literární senzací. Přináší zcela nový, překvapující a zároveň znepokojující pohled na dění v nejsledovanějším koutě planety. Je tak vtipně napsaná, že se budete válet smíchy.
beletrie

Chyťte Žida!

422 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>