Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018

Vzrušený šepot
Na pozadí jednoho pražského bytového domu jsou vykreslené vztahy mezi lidmi a jejich osudy. Jedná se o napínavé dílo, které v sobě nese jak napětí detektivky, tak jemný humor.
Ukázky

Vzrušený šepot

99 Kč
Z kopce do kopce
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
Ukázky

Z kopce do kopce

198 Kč
Zabitý před klášterem - 30%
(2x)
Pražská města už dávno nejsou tou metropolí jako za časů posledních Přemyslovců, nějaký život v nich ale přece jen pulzuje. A tam, kde se žije, vyrábí, obchoduje a miluje, se sem tam také vraždí.
Ukázky

Zabitý před klášterem

179 Kč
125 Kč
Základy marketingu
(1x)
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
Ukázky

Základy marketingu

305 Kč
Zaťukej mi na srdce
Věra Kyselková se snaží o nalezení ženicha pro svou dceru a otce pro vnučku. Nejde o snadný čin, protože žádný vytipovaný muž nepostoupí ani do chodby za hlavními domovními dveřmi. Dcera Ida si naštěstí poradí dřív, než se její matka stačí rozkoukat.
Ukázky

Zaťukej mi na srdce

145 Kč
Závity ulit
Život píše svoje vlastní osudy a zaznamenává je do minulosti každého z nás, tak jako závity ulit, nedají se smazat nebo změnit, ačkoli bychom dali cokoli za to, kdybychom se jich mohli jednou pro vždy zbavit. A nakonec je musíme přijmout a začít psát nové, mnohdy povedenější, příběhy.
Ukázky

Závity ulit

170 Kč
Zdivočelé Sudety
Bohatě ilustrovaný objevný popis velkých událostí bouřlivého roku 1938, prohloubený detailním rozborem nasazení jednotek Stráže obrany státu v exponovaných pohraničních oblastech západních Čech.
Ukázky

Zdivočelé Sudety

299 Kč
Zdravé fitness dobroty
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
Ze Sýrie do Číny
Hana Militká kromě detektivek tentokrát přináší napínavý román nazvaný Ze Sýrie do Číny. Kniha vychází ze zážitků a zkušeností Jana a Jiřího, bratrů autorky. Děj vás přenese do daleké ciziny, kde prožijete různá dobrodružství.
Ukázky

Ze Sýrie do Číny

99 Kč
Zima v krvi
Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana.
Ukázky

Zima v krvi

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100