Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
relaxace a cvičení

Jóga na dobrou noc - Uvolňující pozice pro děti před spaním - 11%
Jóga na dobrou noc je určena všem malým dětem, jež překypují energií ještě i době, kdy už je čas jít spát. Tato kniha, napsaná ve spolupráci s Italskou asociací dětské jógy, nabízí rituál, který děti jemně uvede do stavu relaxace a klidu.
relaxace a cvičení

Jóga na dobrou noc - Uvolňující pozice pro děti před spaním

224 Kč
199 Kč
Jóga pro seniory - 11%
(1x)
Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro seniory

314 Kč
279 Kč
Čínský zen - 11%
Chcete dosáhnout štěstí, vnitřního uvědomění a duchovní stability? Právě zen, který v sobě zahrnuje orientální moudrost, vám v tom může výrazně pomoci. Smyslem zenové meditace je pročistit mysl tak, aby se stala průzračnou jako voda.
relaxace a cvičení

Čínský zen

178 Kč
158 Kč
Umění spočinout - 37%
Zbavit se stresu, úzkosti, nespavosti, neklidu a tělesných neduhů si jistě přejí mnozí z nás. Cvičení, na němž je tato kniha založena, tedy jinggong, umění spočinutí, není vlastně nic jiného než meditace.
relaxace a cvičení

Umění spočinout

158 Kč
99 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
relaxace a cvičení

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Jóga léčí - 11%
Trpíte bolestmi hlavy? PMS? Celulitidou? Výrůstkami na holeni? Nebo jenom potřebujete odpočinek od počítače? Zde je léčba jógou, která si poradí s mnoha takovými problémy.
relaxace a cvičení

Jóga léčí

403 Kč
358 Kč
Jóga pro hezký den - Dobré ráno, přátelé! - 11%
Sled pozic Jógy na dobré ráno je zaměřen na všechny děti, jež od probuzení překypují energií.Tato kniha, napsaná ve spolupráci s Italskou asociací dětské jógy, nabízí rituál, který dětem pomůže se pořádně probudit a připravit se na nadcházející den.
relaxace a cvičení

Jóga pro hezký den - Dobré ráno, přátelé!

224 Kč
199 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
relaxace a cvičení

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
relaxace a cvičení

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Jin jóga jako lék - 11%
Jin jóga neposiluje pouze tělo, oživuje je a zvyšuje jeho zdatnost, ale pomáhá také při mnoha typických každodenních potížích.
relaxace a cvičení

Jin jóga jako lék

385 Kč
342 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>