Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
gastronomie

Jíst a žít
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

269 Kč
Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy - 11%
Naše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. Tentokrát nejsme hlavními hrdiny my, ale kuchaři, jako jste vy.
gastronomie

Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy

359 Kč
319 Kč
České minipivovary - 11%
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech.
gastronomie

České minipivovary

224 Kč
199 Kč
Labužníkem na plný úvazek - 11%
Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost.
gastronomie

Labužníkem na plný úvazek

269 Kč
239 Kč
Prague Coffee Guide - 11%
První designový průvodce po nejlepších pražských kavárnách. Splněný sen jedné obyčejné holky, která se zamilovala do světa výběrové kávy. #instafriendly
gastronomie

Prague Coffee Guide

251 Kč
223 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční - 11%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
318 Kč
Boží dar - 11%
Oblíbený dokumentární cyklus České televize „Boží dar“ je věnován potravinám či lépe řečeno oslavuje české potraviny a vzdává jim dík.
gastronomie

Boží dar

269 Kč
239 Kč
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - 11%
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin.
gastronomie

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

386 Kč
343 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři - 11%

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

gastronomie

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
359 Kč
Včelí produkty mýtů zbavené - 11%
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
gastronomie

Včelí produkty mýtů zbavené

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>