Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
gastronomie
Kniha
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
gastronomie
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
Yvetta Dörflová
,
Hugo Schreiber
,
Jarmila Schreiberová
584 Kč
Kniha
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
gastronomie
Suroviny pro obor vzdělání cukrář
Ludvík Bláha
,
Ivana Kopová
,
František Šrek
297 Kč
Zobrazuji
11 - 20
z
12
položek
<<
<
1
2