Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2018
světová

Počátek - 11%
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
světová

Počátek

359 Kč
319 Kč
Nekonečný příběh - 11%
(3x)
Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů...
světová

Nekonečný příběh

341 Kč
303 Kč
Příběh služebnice - 11%
(9x)
Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gilead a vlády se chopil klerofašistický režim, který militantně volá po návratu k tradičním hodnotám.
světová

Příběh služebnice

332 Kč
295 Kč
Knihy džunglí - 11%
Dobrodružství ztraceného chlapce, jehož pronásleduje krutý chromý tygr Šer Chán, ale zachrání ho vlci. Získává jméno Mauglí a aby mohl být přijat do vlčí smečky, musí se za něj zaručit ještě další dvě zvířata...
světová

Knihy džunglí

296 Kč
263 Kč
Maigret - Noc na křižovatce

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta. V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat.

světová

Maigret - Noc na křižovatce

179 Kč
Prokletý ostrov - 69%
(1x)
Na "prokletém" ostrově Shutter je umístěna klinika pro nebezpečné, psychicky narušené zločince. Jednoho dne zmizí z tohoto ústavu několikanásobná vražedkyně a její útěk přijedou vyšetřovat dva úředníci federálního soudu.
světová

Prokletý ostrov

319 Kč
99 Kč
Píseň krve - 11%
(4x)
Příběh Vélina Al Sorny, od dětství zasvěceného Šestému řádu a cvičeného k zabíjení ve službách Víry, je výpravnou epickou fantasy, v niž nechybí drsné prostředí, prastará magie, nelítostné intriky ani krvavá akce.
světová

Píseň krve

350 Kč
311 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
světová

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Léčba neklidem - 11%
(1x)
Britský humorista Hector Hugh Munroe (1870-1916) psal své povídky pod pseudonymem Saki. Terčem jeho skvělého vtipu je především noblesní společnost s konvenční, povážlivě vratkou morálkou. Interpretuje Rudolf Pellar.
světová

Léčba neklidem

134 Kč
119 Kč
Až mi zítra budeš chybět - 11%
(1x)
Thorkild Aske býval elitní policejní důstojník. Pak se ale jeho život obrátil naruby. Nyní je po dvou letech za mřížemi venku a kromě trýznivých vzpomínek ho zdánlivě už nic nečeká.
světová

Až mi zítra budeš chybět

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>