Nejprodávanější e-knihy - květen 2018

Ledový drak
(3x)
Pohádkový příběh od autora cyklu Písně ledu a ohně, doplněný ilustracemi Luise Royo.
Ukázky

Ledový drak

138 Kč
Léto, jak má být
Harper, které na letním táboře přezdívají Barbie, bere tento pobyt jako rodičovský trest. Musí zde odevzdat mobilní telefon, nesmí používat žehličku na vlasy, většinu oblečení má poslat zpátky, protože se do chatky nevejde.
Ukázky

Léto, jak má být

149 Kč
Listy ze světa stínů
Vavřince Szeghalmiho volají jeho kolegové k více než neobvyklému případu mladé ženy, kterou od posledního porodu trápí strašlivé křeče.
Ukázky

Listy ze světa stínů

174 Kč
Literatura k dějinám umění
Základní příručka pro studenty dějin umění a cenný zdroj informací pro všechny zájemce o problematiku.
Ukázky

Literatura k dějinám umění

110 Kč
Měsíční kámen
(2x)
Je podzim roku 1918, poslední rok první světové války. Obyvatelé hlavního města Islandu, patnáctitisícového Reykjavíku, pozorují oblohu zbarvující se září ohně a plynů ze sopečných výbuchů.
Ukázky

Měsíční kámen

78 Kč
Meyrovo sklo

Román z prostředí Šumavy od renomovaného spisovatele Martina Sichingera, držitele Literární ceny Knižního klubu.

Ukázky

Meyrovo sklo

148 Kč
Mlsné čenichání
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
Molekulární kuchyně
(1x)
Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře – kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme.
Ukázky

Molekulární kuchyně

121 Kč
Motivace chování
Autor vyplňuje určitou mezeru, kterou vytváří někdy příliš empiricky jednostranně pojatá psychologie, a neopomíjí ani tradiční fenomenologické přístupy, směřující hlouběji ke kořenům lidské psychiky.
Ukázky

Motivace chování

299 Kč
Muž bez psa
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>