Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018

Co je to populismus?
(1x)
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
Ukázky

Co je to populismus?

63 Kč
Rakvičky
Hned v úvodu této vtipné, ale i dojemné perestrojkové „road-movie“ definuje dvacetiletá Róza svůj osudový plán zcela jasně. Musí „najít Ostraváka a přiznat, že ho miluje“. V tu chvíli ještě netuší, jak těžký úkol to bude…
Ukázky

Rakvičky

149 Kč
Volný pád do sebe
Máte se rádi? Máte doopravdy rádi sami sebe? Pro většinu z nás mít se rád je tvrdý oříšek, ale jakmile zjistíte, kdo jste, kdo doopravdy jste, kdo je vaše skutečná Podstata, již s Láskou nebudete mít žádný problém.
Ukázky

Volný pád do sebe

180 Kč
Vražda v dívčí garsoniéře
Vražda mladé ženy, nalezené v jejím pražském bytě, se zpočátku jeví jako jednoduchý případ - kriminalisté mají hodně důvodů považovat ji za čin sexuálního devianta. Všechno ovšem změní překvapivé svědectví partnerky muže...
Ukázky

Vražda v dívčí garsoniéře

169 Kč
Pravidla zdvořilosti
(2x)
Čtenáři i kritikou oslavovaný román z prostředí newyorské smetánky třicátých let minulého století, který dává vzpomenout na to nejlepší z děl F. Scotta Fitzgeralda.
Ukázky

Pravidla zdvořilosti

249 Kč
Vlk a dýka
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
Žízeň
(10x)
Harry Hole se vrací k osloské policii, aby se pokusil dopadnout vraha několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky TindeR.
Ukázky

Žízeň

339 Kč
Anežka
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
Ukázky

Anežka

189 Kč
Aristokratka na koni
(11x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
Ukázky

Aristokratka na koni

159 Kč
Dívka v ledu
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>