Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018

Vyhnání Gerty Schnirch
(68x)
Kromě bolestných otázek viny,odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

249 Kč
Běsa
(7x)
Znepokojivý román o hledání a ztrácení těch nejbližších.
Ukázky

Běsa

199 Kč
Citlivý člověk
(1x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
Ukázky

Citlivý člověk

248 Kč
My proti vám
(3x)
Román empaticky popisuje ničivé lidské vztahy na malém městě. Je to vyprávění o oddanosti, přátelství a lásce, která se nebojí čelit ničemu.
Ukázky

My proti vám

269 Kč
Sedmá funkce jazyka
(5x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.
Ukázky

Sedmá funkce jazyka

248 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
Muž bez psa
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
Budoárová bible
(2x)
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
Ukázky

Budoárová bible

221 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
V lesích
(16x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství.
Ukázky

V lesích

198 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>