Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018

Selfies
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
Ukázky

Selfies

229 Kč
Průmysl lži
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
Běguni
(4x)
Román oceněný mezinárodní Man Bookerovou cenou, kterému mladá hvězda polské literární scény zasvětila tři roky práce, je odvážným dílem, v němž vypovídá hodně o sobě a svém vidění světa.
Ukázky

Běguni

199 Kč
Strom viselců
(2x)
Policejní konstábl Peter Grant se po prazvláštním dobrodružství na anglickém venkově vrací do Londýna. Netrvá dlouho a v hlavním městě se opět začnou dít věci. Byť zpočátku jen nenápadně...
Ukázky

Strom viselců

198 Kč
Hastrman
(12x)
Hastrman je velkoryse vyprávěný příběh psaný na dvojí téma – konfrontuje problém ekologie s fenoménem oběti. Kniha obdržela cenu Litera za nejlepší knihu roku 2001 v kategorii próza.
Ukázky

Hastrman

148 Kč
Osada na pahorku
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 30%
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
66 Kč
Nejlepší pro všechny
(10x)
Jak můžeme vědět, co je pro ostatní nejlepší, když sami být šťastní neumíme?
Ukázky

Nejlepší pro všechny

229 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
Malinka
(5x)
Román Malinka je především svižně a vtipně vyprávěný příběh, který s nesmlouvavou naléhavostí zobrazuje krizi lidské identity, zamýšlí se nad její podstatou a právem na ni.
Ukázky

Malinka

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>