Nejprodávanější tituly - září 2018
povídky

Zmizet (brož.) - 11%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
239 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Chraňme muže - 11%
Chraňme muže je kniha úvah na téma úbytku mužnosti a znevážení mužské role v naší kultuře, ilustrovaných deseti příběhy.
povídky

Chraňme muže

194 Kč
172 Kč
Obyčejné lásky
Berlín, Mnichov, Frankfurt, Hamburk, Praha, Lublaň, Jeruzalém, Tel Aviv, Paříž a New York - města na třech kontinentech jsou dějištěm krátkých, brilantních a nesentimentálních povídek na téma, jak se dnes milujeme.
povídky

Obyčejné lásky

176 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Kdyby zdi promluvily
Výbor z povídkové tvorby bengálské spisovatelky Ášápúrny Debí (1909-1995). Psycholožka bez diplomu, laureátka literárních cen bez základního školního vzdělání - tak lze nazvat tuto největší bengálskou spisovatelku 20. století.
povídky

Kdyby zdi promluvily

68 Kč
Metuzalémova smrt - 6%
(1x)
Dvacet typicky singerovských povídek ze současnosti i z předválečného Polska.
povídky

Metuzalémova smrt

202 Kč
190 Kč
Příběhy pro Bastet - 11%
(1x)
Soubor více než tuctu pečlivě vypointovaných povídek na pomezí fantasy a sci-fi ..Podivuhodné napůl jezerní, napůl horské město Kwarung s tajemným labyrintem, kam odcházejí nepokojní lidé hledat smysl života...Ruiny Ediswangu, skrývající ...
povídky

Příběhy pro Bastet

197 Kč
175 Kč
Pád do Maelströmu a jiné povídky - 6%
Výbor 14 povídek amerického romantického prozaika, básníka a esejisty E. A. Poea, považovaného za zakladatele moderní detektivky a hororu, kongeniálně doplňují kresby českého malíře a ilustrátora Aléna Diviše.
povídky

Pád do Maelströmu a jiné povídky

297 Kč
279 Kč
Staženi z kůže ze tmy vycházíme - 11%
Ve své třetí knize Dutka představuje soubor deseti povídek vzniklých v nedávné době. Pokusil se v nich na půdorysu detailních mikroanalýz lidských osudů a zlomových situací pojmenovat celé poslední půlstoletí českých dějin, zejména padesátých let.
povídky

Staženi z kůže ze tmy vycházíme

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 112 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>