Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019

Jsi tam, brácho?
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory - 30%
(3x)
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami.
Ukázky

Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory

199 Kč
139 Kč
Prašina - Černý merkurit
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
Mona
Stejně jako v proslaveném románu Jezero (Magnesia Litera — Kniha roku a Cena Evropské unie za literaturu) i v Moně vykresluje Bianca Bellová mistrovským způsobem tíživou a naléhavou atmosféru chvíle, kdy se člověk musí rozhodnout.
Ukázky

Mona

199 Kč
12 pravidel pro život
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
Erotické příběhy pro indické vdovy
(3x)
Nikki je něco málo přes dvacet let, žije v Londýně, pracuje v baru a jako dcera indických přistěhovalců se většinu života snažila budovat vlastní identitu nezávislou na kulturních kořenech a víře své rodiny.
Ukázky

Erotické příběhy pro indické vdovy

198 Kč
Dokonalá smrt
(5x)

I zármutek může být smrtící. Třetí případ detektivů Turnerové a Callanacha z pera bestsellerové autorky. V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky.

Ukázky

Dokonalá smrt

299 Kč
Právo první noci - 30%
(6x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.
Ukázky

Právo první noci

199 Kč
139 Kč
Běguni
(4x)
Román oceněný mezinárodní Man Bookerovou cenou, kterému mladá hvězda polské literární scény zasvětila tři roky práce, je odvážným dílem, v němž vypovídá hodně o sobě a svém vidění světa.
Ukázky

Běguni

199 Kč
Raději zešílet v divočině
(19x)
Někteří si postavili v lese chýši, jiní žijí v maringotkách, případně na horských samotách. Jeden přespává přímo pod stromy.
Ukázky

Raději zešílet v divočině

497 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>