Nejprodávanější e-knihy - duben 2019
ekonomie

Managerial integrity - 20%
The first edition of the book was written before the collapse of Lehman Brothers’ bank. It is all the more remarkable, then, that is it full of practical examples and guidelines.
ekonomie
Ukázky

Managerial integrity

192 Kč
154 Kč
Reklama - 20%
Nové vydání základní české knihy o reklamě je kompletně aktualizované a doplněné o nové trendy a příklady, například v online reklamě nebo oblasti působení a výzkumu efektivnosti reklamy.
ekonomie
Ukázky

Reklama

254 Kč
203 Kč
Sportovní marketing - 20%
Publikace je určena současným a budoucím marketingovým manažerům sportovních organizací, kteří si chtějí osvojit moderní techniky v oblasti marketingové komunikace, public relations či sportovního sponzoringu.
ekonomie
Ukázky

Sportovní marketing

229 Kč
183 Kč
WTF? - 20%
Technologický vývoj nabral překotné tempo, celá společnost stojí na rozcestí a my se užasle ptáme: WTF? Co se to děje? Připraví nás roboti o práci? A když ne roboti, tak obří společnosti typu Uber a Amazon? Zničí fake news demokracii?
ekonomie
Ukázky

WTF?

299 Kč
239 Kč
Základy marketingu - 20%
(1x)
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
ekonomie
Ukázky

Základy marketingu

305 Kč
244 Kč
Diference ve spotřebním chování mužů a žen - 20%
Odborná monografie se zabývá významem pohlaví jako tradičního kritéria segmentace spotřebních trhů.
ekonomie
Ukázky

Diference ve spotřebním chování mužů a žen

69 Kč
55 Kč
Marketing bez reklamy - 20%
Chcete mít dostatek zakázek, a přitom neutratit ani korunu za reklamu? Jste-li živnostník, nezávislý profesionál nebo malá firma, je to docela dobře možné.
ekonomie
Ukázky

Marketing bez reklamy

199 Kč
159 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích.
ekonomie
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

229 Kč
183 Kč
Projektový management - 20%
Již třetí vydání publikace je komplexním a praktickým průvodcem pro všechny projektové manažery, podnikatele a studenty. Kniha je doplněna o řadu nových metod, zkušeností,témat, kterými jsou např. nové procesní modely, aktuální SW podpora pro řízení.
ekonomie
Ukázky

Projektový management

421 Kč
337 Kč
Projektový management v praxi - 20%
Řízení projektu má svá pravidla a nástroje a tato kniha vás s nimi seznámí. Získáte s ní srozumitelný návod, jak definovat, naplánovat, zrealizovat a ukončit méně komplexní projekty.
ekonomie
Ukázky

Projektový management v praxi

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>