Nejprodávanější knihy - duben 2019

O myšce, která se nebála
(2x)
Jednoho rána se myška rozhodla, že půjde do lesa na průzkum. Ničeho se neleknu, řekla ostatním zvířátkům. A opravdu, ani vlk, ani medvěd, a dokonce ani los ji nevystrašili. Jak to ale dopadlo, když v lesním domečku našla malé, bílé, chlupaté koťátko.

O myšce, která se nebála

179 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Povídky o nelásce
(1x)
Nové povídky Michala Viewegha (a jednu divadelní hru) spojuje napohled sarkastická, ve skutečnosti však spíš melancholická atmosféra nelehkého životního období. Proměnlivé spisovatelovo alter-ego prožívá rozvod i hořká porozchodová setkání...

Povídky o nelásce

269 Kč
Vesmír ve sprše
(1x)
Kniha Vesmír ve sprše, debutující autorky Petry Suché, nabízí poutavé čtení plné pravdivých hořkosladkých příběhů o ženě ve všech jejích životních podobách.

Vesmír ve sprše

242 Kč
Vybledlá krajina s kopci
(6x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

223 Kč
Parabible
(4x)
Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází.
Ukázky

Parabible

269 Kč
Jíme zdravě každý den
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.

Jíme zdravě každý den

359 Kč
Bože chraň aspidistru
(5x)
Orwellův psychologicko-společenský román, kritizující mamon a nadvládu peněz v meziválečné anglické společnosti.

Bože chraň aspidistru

268 Kč
Bydlíme
(1x)
Interaktivní knížka na čtení, prohlížení a zkoumání s geniálně vybudovanými ilustracemi obydlí lidí i zvířat. Přes zelenou fólii uvidíte svět lidí, přes červenou svět zvířat a dohromady... dohromady je to legrace.
Ukázky

Bydlíme

269 Kč
Olga
(5x)
Příběh lásky na pozadí dramatických německých dějin od konce 19. století do sedmdesátých let 20. století.

Olga

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>