Nejprodávanější knihy - duben 2019

Fašismus - Varování
(1x)
Nová kniha Madeleine Albrightové představuje osobně laděné, naléhavé a důkladné zkoumání fašismu a jeho různých podob ve 20. století.
Ukázky

Fašismus - Varování

268 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Sestry
(2x)
Kriminalista Servaz se vrací ke svému prvnímu případu. Pátý díl bestsellerové série.
Ukázky

Sestry

404 Kč
Zlatá klec
(6x)
Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.

Zlatá klec

359 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.

Zlaté časy

359 Kč
Český ráj
(9x)
Novela o současných mužích, jejichž touhy a sny se soustředí na tajemný svět za vysokou zdí, který možná obývají ženy…
Ukázky

Český ráj

239 Kč
Kosmos
Jaké těleso se po vesmíru pohybuje nejrychleji? Mají černé díry dno? Proč nejsou hvězdy rozloženy rovnoměrně? Dají se na noční obloze rozlišit planety a hvězdy? Proč se dezinfikují přístroje a vybavení, které poletí do vesmíru?

Kosmos

377 Kč
Karty posvátné síly
(1x)
Hledáte vedení na vaší duchovní cestě, divinační nástroj s mnoha možnostmi využití, nebo jen skvělé vykládací karty pro každý den?

Karty posvátné síly

305 Kč
Lékař vzpomíná, baví…
Lékař, Jan Machálek, uživatel Domova pro seniory Kamenec, napsal pár řádků pro své spoluuživatele domova, tzv. spolubojovníky. Píše o vítězství. O vítězství, které znamená prožitý život, život složený z radosti i bolesti.

Lékař vzpomíná, baví…

89 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>