Nejprodávanější tituly - duben 2019
poezie

Nevlastní
(7x)
Snad u žádného jiného autora české poezie se nesetkáme s něčím podobným: jedna postava procházela po více než dvacet let důsledně všemi Hruškovými knihami, zjevovala se na chvíli a zase mizela se svojí znepokojivou energií a osudem. Adam.....
poezie

Nevlastní

151 Kč
Kytice
(2x)
Replika vydání Erbenovy Kytice z roku 1924.
poezie

Kytice

2 542 Kč
Kry
Autorka básnické sbírky Kry je držitelkou mezinárodních cen Young Planning Professionals Award 2012 a Young architecture award 2010 za urbanismus a architekturu. Tento obor se odráží i v této sbírce básní, blížící se svým charakterem japonským Haiku.
poezie

Kry

135 Kč
Ve snu ve snu snil jsem sen
(1x)
Obsáhlý výbor z básnické tvorby předního amerického básníka, žijící legendy a ikony San Franciska Lawrence Ferlinghettiho.
poezie

Ve snu ve snu snil jsem sen

358 Kč
Elce pelce kotrmelce
(1x)
Petr Eben zhudebnil padesát tři písniček s veselými, jednoduchými texty Václava Fischera. Písničky pak propojil vyprávěním pohádky Marek Eben. Soubor hravé hudby, zpěvu a vyprávění je určen nejen k poslechu.
poezie
Ukázky

Elce pelce kotrmelce

99 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 77%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
poezie

Chtěl jsem jí zazpívat

230 Kč
53 Kč
Texty III.
(1x)
Nová zjevení bytí / Artaud Momo / Zde leží / Tváří v tvář.
poezie

Texty III.

224 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Básně
(1x)
Dlouho očekávané druhé vydání souboru básní významného českého dramatika.
poezie

Básně

314 Kč
Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy
(1x)
Kniha pro všechny, kteří mají rádi filmové fantazie Tima Burtona. Soubor 23 básní zavádí čtenáře do tragikomického světa absurdity, chytrého humoru a podivuhodných postaviček trudného vzezření i údělu. Všechny bytosti zpodobňují Burtonovy ilustrace.
poezie
Ukázky

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 216 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 22 > >>