Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2019

Probudím se na Šibuji - 11%
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
279 Kč
Recept(y) na zhubnutí - 11%
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
159 Kč
Do žížal se nekouše - 11%
Povídkový soubor Do žížal se nekouše! se podobně jako jiné autorčiny tituly řadí mezi vtipné, žensky laskavé a autobiograficky laděné knihy.
Ukázky

Do žížal se nekouše

177 Kč
158 Kč
Veřejné záchodky ze zlata - 11%
(1x)
V centru Sukovy studie stojí myšlení československých revizionistických ekonomů šedesátých let, přičemž zvláštní pozornost je věnována Otovi Šikovi.
Ukázky

Veřejné záchodky ze zlata

312 Kč
278 Kč
Hotýlek - 11%
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
319 Kč
Případy inspektora Rádla - 11%
(5x)

Výjimečné příběhy z první republiky, které nabízí unikátní pohled na práci tehdejší tajné služby. Nejzdařilejší česká špionážní próza posledních 20 let!

Případy inspektora Rádla

269 Kč
239 Kč
Vdechoval jsem vůni potoka a nabíral svou milou do paměti - 11%
Román Miroslava Stoniše je apoteózou lásky, té první, neopakovatelné, která podle vypravěče znamená "ztrátu země pod nohama a cestu do nebe ve stavu beztíže", stavu, kdy v člověku přesto občas "skučí a sténá vichr tesknice".

Vdechoval jsem vůni potoka a nabíral svou milou do paměti

252 Kč
224 Kč
Malá noční můra
Konec 21. století. Masová automatizace, průmyslově vyráběné potraviny, nekontrolovatelný růst nezaměstnanosti a daní, uměle zvyšované ceny. zaměstnanec jedné z korpopací, ztrácí půdu pod nohama, když ho konformní vrstva Systému vyloučí ze svých řad.

Malá noční můra

27 Kč
Město vidím...
Praha představ, obrazů a tajemných historických příběhů. Praha středověkých zákoutí, židovské mystiky a oken vybízejících k nahlédnutí...

Město vidím...

54 Kč
Dítě, které se v životě neztratí - 11%
Vydejte se na objevnou cestu za nalezením vlastního fungujícího přístupu ke svým dětem.

Dítě, které se v životě neztratí

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>