Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019

Veselí
(3x)

O návratu domů... Když dojdete až na konec slepé ulice, máte dvě možnosti, přešlapovat na místě, anebo se vrátit. Třiatřicetiletá Eliška se rozhodla pro návrat. Zpátky na jižní Moravu.

Ukázky

Veselí

319 Kč
Vražda na svatbě
Násilná smrt jednoho z hostů na svatbě dcery vlivného podnikatele vyvolá mimořádný ohlas – také proto, že na místě byl redaktor bulvárního deníku a přímými svědky vraždy byli i dva nejvyšší představitelé pražské kriminálky.
Ukázky

Vražda na svatbě

169 Kč
Záhada pro rychtáře
Kniha obsahuje dva detektivní příběhy z konce 14. století, jejichž ústředními hrdiny jsou rychtář Nového Města pražského Jakub Protiva z Protivce a jeho přítel, poněkud rozpustilý mnich Blasius.
Ukázky

Záhada pro rychtáře

199 Kč
Zaslepení

Detektivka psaná detektivem. Další díl série s komisařem Williamem Wistingem Sofie Lundová se s roční dcerkou nastěhuje do domu, který zdědila po svém nechvalně proslulém dědečkovi, o němž se proslýchá, že byl kápem místního podsvětí.

Ukázky

Zaslepení

279 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
Ukázky

Dědina

199 Kč
Ve skříni
(4x)
Hlavní hrdinka nové prózy Terezy Semotamové žije v nespokojeném vztahu v cizině; po nevyjasněné smrti partnera se vrací do rodné země, kde však nemá kde žít (ostatně ani neví jak), a tak vezme zavděk skříní, kterou její sestra hodlá vyhodit.
Ukázky

Ve skříni

159 Kč
Faja
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
Ukázky

Faja

239 Kč
Muž, který hledal svůj stín
(5x)
Pátý díl série Milénium. Lisbeth navštíví Holger Palmgren a oznámí jí, že obdržel dokumenty vrhající nové světlo na bezpráví, které na ní páchali v dětství.
Ukázky

Muž, který hledal svůj stín

199 Kč
Xenos
(5x)
První kniha trilogie Eisenhorn z cyklu Warhammer 40000.
Ukázky

Xenos

149 Kč
Chci tě svést
(3x)
Čtyřicetiletá Lucie se po rozvodu se svým manželem Zdeňkem cítí velmi zraněná a prožívá nejhorší chvíle svého života. Nerozumí si se svou pubertální dcerou Lindou, která je ve svých šestnácti letech skoro nezvladatelná, ...
Ukázky

Chci tě svést

89 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>