Nejprodávanější knihy - září 2019
beletrie

Teorie podivnosti
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
beletrie
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
beletrie
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
beletrie
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Snové písně 2.
Ve druhém svazku se můžete těšit z vrcholných prací slovutného spisovatele včetně některých česky dosud nepublikovaných. Najdete zde mimo jiné skvělou hororovou novelu Proměna kůže oblíbenou povídku i Portréty dětí.
beletrie
Ukázky

Snové písně 2.

430 Kč
Hastrman
(6x)
Novodobá utopie, dílo pozdního romantismu, pohádka pro lid držený pod krkem svou vlastní politickou reprezentací – tak lze charakterizovat Hastrmana (2001), potenciální černou knihu ekoterorismu… kdyby to nebyla kniha zelená.
beletrie

Hastrman

223 Kč
Flandil ve školce
(1x)
Příhody šnečka Flandila jsou určené především dětem předškolního věku a jejich rodičům. Flandílek se ocitá v prostředí školky v situacích, které mnohé děti důvěrně znají, a často si s nimi nevědí rady.
beletrie

Flandil ve školce

198 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
beletrie
Ukázky

Cesta

250 Kč
Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
beletrie
Ukázky

Pohyby ledu

269 Kč
Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
beletrie

Cogheart

194 Kč
1793. Vlk a dráb
(11x)
Spletitý svět temného Stockholmu na sklonku 18. století si rychle zamilovali čtenáři po celém světě včetně Německa, Velké Británie či USA. Zacpěte si nos, otevřete oči a ponořte se do stoky zločinu!
beletrie
Ukázky

1793. Vlk a dráb

358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>