Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
ekonomie

Projektový management - 20%
Ve světě i u nás dochází k masivnímu nástupu agilních přístupů, technik a nástrojů a celkově ke sblížení projektového a produktového managementu.
ekonomie
Ukázky

Projektový management

552 Kč
442 Kč
Marketingový výzkum - 20%
Nové vydání knihy se ucelen zabývá aktuálními metodami a technikami souasného marketingového výzkumu.
ekonomie
Ukázky

Marketingový výzkum

416 Kč
333 Kč
Finanční analýza - 20%
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash-flow při zpracovávání finanční analýzy. Využijte tyto metody ve své podnikatelské praxi.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza

297 Kč
238 Kč
Pozitivní leader - 20%
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků.
ekonomie
Ukázky

Pozitivní leader

299 Kč
239 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
ekonomie
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Ideální investiční portfolio - 20%
Knížka je určena všem běžným investorům a klientům finančních institucí, kteří hledají praktický návod, jak vhodně sestavit a udržovat své investiční portfolio. Ocení ji také finanční poradci a studenti ekonomických oborů.
ekonomie
Ukázky

Ideální investiční portfolio

229 Kč
183 Kč
Moderní marketingová komunikace - 20%
Nové vydání komplexní publikace o marketingové komunikaci je zcela přepracováno a doplněno o nové poznatky, týkající se například online marketingové komunikace, B2B komunikace a trendech v oboru.
ekonomie
Ukázky

Moderní marketingová komunikace

339 Kč
271 Kč
Sami v moři konkurence - 20%

Zapomeňte na teorii, tahle kniha vypráví příběhy z praxe Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filosofii podnikání, o podstatě marketingového managementu či o zkušenostech a nápadech z přednášek, workshopů i z mého rozhlasového pořadu Byznys poradna na rádiu Zet.

ekonomie
Ukázky

Sami v moři konkurence

249 Kč
199 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2019 - 20%
S publikací získáte komplexní přehled účetnictví. Je psána přehledně a srozumitelně, proto bude sloužit úplnému začátečníkovi, studentovi, absolventovi rekvalifikačního kurzu. Stejným způsobem pomůže účetnímu pro opakování účetních souvislostí.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2019

186 Kč
149 Kč
Úvod do podnikové ekonomiky - 20%
Kniha seznamuje se základy řízení majetku a finančních zdrojů podniku a objasňuje základní ekonomické veličiny v podniku, financování a finančního rozhodování.
ekonomie
Ukázky

Úvod do podnikové ekonomiky

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>