Nejprodávanější knihy - listopad 2020

Kuchařka pro dceru
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.

Kuchařka pro dceru

449 Kč
Hotýlek na Islandu
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.

Hotýlek na Islandu

359 Kč
Spánek rozumu plodí příšery
(2x)

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

357 Kč
Nezvratné alibi
(1x)
Závěrečný díl kriminální série Akta Enzo.

Nezvratné alibi

359 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Mytologie Slovanů
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.

Mytologie Slovanů

403 Kč
Zmizelá Šumava 3
V Česku nenajdete místo, jako je Šumava – unikátní scenérie se zde prolínají s bohatou a pohnutou historií. Po stopách zapomenuté šumavské historie. Třetí a závěrečný díl dokumentární série.

Zmizelá Šumava 3

449 Kč
Kde zpívají raci
(12x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

358 Kč
Mezi světy
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.

Mezi světy

476 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka
(10x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

233 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>