Nejprodávanější knihy - listopad 2020

Mistr Zhuang. Sebrané spisy
(1x)
Úplný český překlad textu Spisy Mistra Zhuanga, klasika taoistické filosofie. Jeho rozpravy, dialogy, paraboly a metafory jsou ve svém úhrnu považovány za jednu z největších poem starověké Číny.

Mistr Zhuang. Sebrané spisy

422 Kč
Trhlina
(15x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

358 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Kavárna U Anděla: Nová Doba
(3x)
Strhující příběh jedné kavárenské dynastie na přelomu 20. století. Wiesbaden, 1945: Mladá Hilda sotva dokáže uvěřit svému štěstí. Válka skončila a kavárna U Anděla zůstala jako zázrakem ušetřena.

Kavárna U Anděla: Nová Doba

359 Kč
Komunita truchlících
(2x)

Nikdy nevěřte, že jste v bezpečí. Druhý případ Coltera Shawa.

Při sledování dvou údajných zločinců narazí lovec odměn Colter Shaw ve washingtonské divočině na záhadnou komunitu.

Ukázky

Komunita truchlících

359 Kč
Mizející dívky
(7x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

Ukázky

Mizející dívky

404 Kč
Můj příběh
(4x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.
Ukázky

Můj příběh

358 Kč
Donbas
(4x)
Mrazivá reportáž slovenského novináře je svědectvím z místa konfliktu, který je nám blíž, než by se zdálo. Autor na východě Ukrajiny, na obou stranách fronty, zachytil živý kaleidoskop mnoha životních příběhů.
Ukázky

Donbas

350 Kč
Slunečná
Přeneste se zpět na váš oblíbený statek s oblíbenými hrdiny a užijte si jejich životní příhody tentokrát v knižní podobě. Váš nejoblíbenější seriál můžete hltat velmi čtivým jazykem a sblížit se tak se svými oblíbenými postavami jiným způsobem.

Slunečná

314 Kč
Oceán na konci cesty
(4x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
Ukázky

Oceán na konci cesty

358 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>