Nejprodávanější e-knihy - únor 2020

Velká chyba - Doggerland 1.
(3x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
Ukázky

Velká chyba - Doggerland 1.

278 Kč
Kurz zázraků
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
No Future
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.
Ukázky

No Future

178 Kč
Nůž
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
Ukázky

Nůž

389 Kč
Cena za vášeň
Hannah vždycky stála nohama pevně na zemi. Jednala rozumně a neriskovala. Pak ji ale šejk Kúlal al Díja požádal, aby ho doprovodila na luxusní večírek, a ona poprvé v životě podlehne pokušení.
Ukázky

Cena za vášeň

69 Kč
Kdo zradil krále
(1x)

Případy královského soudce Melichara Další, již pátá historická detektivka se soudcem Melicharem a jeho pomocníkem Božetěchem, odehrávající se za vlády Jana Lucemburského. Po návratu z tažení do Uher je zatčen jeden z předních velmožů království Jindřich z Lipé a uvězněn na hradě Týřově.

Ukázky

Kdo zradil krále

199 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Noc v Saint Rémy
Láska je slabost, které se miliardář Lucien nehodlá poddat. Jenže půvabná Audrey mu to rozhodně neusnadňuje! Její plachá nevinnost je pro cynického Luciena lákavou výzvou.
Ukázky

Noc v Saint Rémy

69 Kč
Milenka na jeden večer
(1x)
Aby Giannis uzavřel obchod, musí na veřejnosti vyvrátit svou pověst playboye. A k tomu mu nepomůže nikdo jiný než krásná a přitažlivá Ava. Přesvědčit ji, aby předstírala, že je jeho snoubenkou, není žádný problém…
Ukázky

Milenka na jeden večer

69 Kč
Těhotná kurtizána
(2x)
Už od té doby uplynuly víc než tři měsíce, a Oliver stále nemůže zapomenout na kouzelnou noc, kterou v Paříži strávil s jednou půvabnou dívkou…
Ukázky

Těhotná kurtizána

109 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>