Nejprodávanější e-knihy - únor 2020

12 pravidel pro život
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
Chirurg
(14x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

249 Kč
Přítel i milenec?
Když se internetem začala šířit ta zinscenovaná skandální videa, zdálo se, že má Jeff Harper po kariéře. Ve chvíli, kdy se ocitl téměř na dně, mu podal nápomocnou ruku člověk, od kterého by to nikdy nečekal.
Ukázky

Přítel i milenec?

69 Kč
Rozvrat
(1x)
Vítejte v naší nové historické edici H!story. Začínáme světovou legendou – nejnovější knihou Jareda Diamonda, nositele Pulitzerovy ceny, kterého znáte například díky knize Svět, který skončil včera.
Ukázky

Rozvrat

289 Kč
Není úniku
(3x)
Jeden z nejznepokojivějších případů, na kterém inspektor Fawley kdy pracoval.
Ukázky

Není úniku

239 Kč
Neprofesionál
Co se stane, když se zamilujete do své nejlepší kamarádky a kolegyně? Mám tu nejskvělejší práci na světě. Randím s krásnými ženami a píšu o tom. Ovšem rád bych svůj seznamovací blog posunul na vyšší úroveň.
Ukázky

Neprofesionál

169 Kč
Katharinina šifra
(2x)
William Wisting jako každý rok přijíždí k domu Martina Haugena, odkud před čtyřiadvaceti lety beze stopy zmizela Haugenova manželka Katharina. Zůstal po ní jen papírek se záhadnými číslicemi a sbalený kufr. Případ se nikdy nepodařilo vyřešit – Katharina se nenašla živá ani mrtvá, Martin Haugen měl solidní alibi a ani jiné stopy nikam nevedly.
Ukázky

Katharinina šifra

279 Kč
Probudím se na Šibuji
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
Radikální upřímnost
(2x)
Tato kniha je praktickým manuálem, jak dosáhnout ve svém životě svobody, intimity a radosti. Brad píše nevybíravým jazykem a nebojí se poukázat na mýty, pověry a lži, kterým jsme byli vystaveni naší výchovou a kulturou.
Ukázky

Radikální upřímnost

270 Kč
Kanibal z Nine Elms
(11x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
Ukázky

Kanibal z Nine Elms

382 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>