Nejprodávanější tituly - březen 2020

Ztracený symbol - ilustrované vydání
(6x)
Pátá kniha Dana Browna a jeho třetí román s Robertem Langdonem se odehrává v průběhu pouhých dvanácti hodin. A nic není tak, jak se zdá na začátku. Přeložili Michala Marková a David Petrů, ilustrované vydání.
Ukázky

Ztracený symbol - ilustrované vydání

423 Kč
Paměť mojí babičce
(6x)
Druhé vydání románu, který se stal českou literární událostí (získal mj. cenu Magnesia Literera za objev roku a umístil se na prvním místě ankety Lidových novin o nejzajímavější knihu roku) a byl přeložen do řady evropských jazyků.

Paměť mojí babičce

233 Kč
Selský baroko
(6x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

269 Kč
Adventní kletba - 30%
(5x)
Zdánlivě obyčejná návštěva hradu Krašova se změní v děsivou noční můru. Další titul z úspěšné edice historických detektivních románů Hříšní lidé Království českého.
Ukázky

Adventní kletba

199 Kč
139 Kč
Hyperprostor
(1x)
Michio Kaku vykonal další dobrodružnou výpravu po hyperprostoru. Seznamuje laického čtenáře s teorií superstrun a zábavně a srozumitelně ho uvádí do problematiky vyšších dimenzích.

Hyperprostor

339 Kč
Kdokoli může dělat cokoli
(1x)
Třetí román americké spisovatelky, který vyšel v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal. Líčí léta ekonomické krize 30. let, kdy se po rozvodu se svým prvním mužem s oběma dcerami nastěhovala zpět ke své rodině do Seattlu.

Kdokoli může dělat cokoli

223 Kč
Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.

Kytara

143 Kč
O rodičích a dětech
(6x)
Třetí próza Emila Hakla líčí setkání dvaačtyřicetiletého Jana Beneše s otcem. Zaznamenává jejich vzájemný rozhovor, který se odehrává během jednoho odpoledne a večera.

O rodičích a dětech

219 Kč
Letopisy královské komory II. - 30%
Druhý svazek nové řady historických detektivních příběhů.
Ukázky

Letopisy královské komory II.

199 Kč
139 Kč
Maďarsko
Profesor hungaristiky na brněnské Masarykově univerzitě sestavil stručný ale faktograficky nabitý přehled dějin Maďarska od příchodu uherských kmenů do Karpatské kotliny až po současnost.
Ukázky

Maďarsko

50 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>